HomePrijaveObavijest o podnijetoj kaznenoj prijavi protiv VLASTE HANICH

Obavijest o podnijetoj kaznenoj prijavi protiv VLASTE HANICH

Poštovani,

U privitku vam dostavljamo Kaznenu prijavu podnesenu DORH-u dana 11.01.2022., a protiv pedijatrice VLASTE HANICH, dr.spec.ped. (pedijatrica u Domu zdravlja, Zagreb – Zapad), a zbog osnovane sumnje da daje roditeljima neistinite informacije glede nuspojava cjepiva protiv bolesti Covid19 za djecu u dobi od 5-11 godina, te na taj način dovodi roditelje u zabludu, a zdravlje i živote djece u veliku opasnost – sve dokaze ćete naći u samoj prijavi, da ne ponavljamo.

Nadalje, u privitku vam također dostavljamo i Zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka protiv Vlatke Hanich, i to prema člancima 1., 2. i 10. tč. 1. i 2. Kodeksa medicinske etike i deontologije.

Ovim putem također obavještavamo sve članove Hrvatske liječničke komore da će od današnjeg dana odgovorni građani RH pratiti svaku javnu izjavu bilo kojeg člana medicinski struke, uključujući ministra Vilija Beroša, i svatko tko bude davao izjave bez da je uključio obvezu izvještavanja građanstva RH o uvjetnom odobrenju svih cjepiva protiv bolesti Covid19 (a ne protiv zaraze virusom SARS-Cov-2), te i o potencijalnim rizicima jednako kao i o eventualnim koristima, svatko će biti kazneno prijavljen!

Povrh toga, ukoliko DORH ne bude reagirao na vrijeme sukladno hitnosti situacije, udruženi građani će prema Zakonu o kaznenom postupku početi podnositi privatne kaznene tužbe protiv svih liječnika koji se ne drže domaćih i međunarodnih zakona!

Isto tako, s obzirom da je veliki broj građana izgubilo povjerenje u znatan broj liječnika, naročito u one koji se redovito pojavljuju u javnim medijima, sukladno zakonu o kliničkim istraživanjima, obilazit će mjesta gdje se cijepljenja sprovode i provjeravati da li su građani pravilno informirani o prirodi uvjetnog odobrenja, o svim rizicima, i to u pismenom obliku, prema primjeru američkog FDA-a koji vam dostavljamo u prilogu. Svatko tko ne bude poštivao zakone bit će odmah kazneno prijavljen.

Želimo vas podsjetiti, bez namjere prijetnje, da je na Nirnberškim suđenjima, kojih je sveukupno bilo 13, najviše osuđenih bilo upravo iz znanstvene i medicinske profesije. Za vrijeme suđenja branili su se ‘višim’ nalogom koja obrana nije bila priznata. Dok su provodili svoje zločine, zatvarali su oči pred istinom, ali je došao dan kada im je svima bila presuđeno po zasluzi! Upravo zbog sprječavanja takovih zločina u budućnosti, donijeti su međunarodni zakoni o temeljnim ljudskim pravima, a vi kao liječnici, vi ste svi upoznati s činjenicama službenih dokumenata koja su predata DORH-u na uviđaj: svi podnijeti dokumenti su isključivo od Europske agencije za lijekove, Halmeda, the FDA-a!

U prilogu vam, osim kaznene prijave protiv Vlaste Hanich, dostavljamo i Zahtjeve za očitovanja, koje zahtjeve je veliki broj građana uputilo ministru Berošu, a glede neistina kako necijepljeni ljudi šire zarazu, neistina kako cjepiva 100% štite od bolesti Covid19 te da su ‘sigurna’ i da je za sve ljude korist veća od rizika, te također Zahtjev o očitovanju glede ‘koristi’ od nošenja maski! Svaki zahtjev je popraćen dokumentima Europske agencije za lijekove te Uputama o maskama koje je izdala Svjetska zdravstvena organizacija, te studije koje se nalaze u tim uputama SZO-a.

Od vas, liječnika, očekujemo da se javno izjasnite i obznanite građanima istinu kako je to znanstveno dokazano i po pitanju prijenosa zaraze, i po pitanju sigurnosti i efikasnosti cjepiva protiv bolesti Covid19, te o koristima i štetama prouzrokovanih maskama.

Ukoliko se to ne napravi, prema Kaznenom zakonu, bit ćete uključeni kao suučesnici u zločinima protiv čovječnosti, članak 90 KZ-a, i to prema članku 20. st.1. i 2. istog Zakona:

Način počinjenja kaznenog djela

Članak 20.

(1) Kazneno djelo može se počiniti činjenjem ili nečinjenjem.

(2) Tko propusti spriječiti nastupanje zakonom opisane posljedice kaznenog djela odgovarat će za nečinjenje ako je pravno obvezan spriječiti nastupanje takve posljedice i ako je propuštanje po djelovanju i značenju jednako počinjenju tog djela činjenjem.

1. Zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka Vlasta Hanich lektorirano
2. Kaznena prijava protiv Vlaste Hanich
3. Prvi Zahtjev za očitovanje upućenog ministru Berošu
4. Drugi Zahtjev za očitovanje upućenog ministru Berošu
5. Treći Zahtjev za očitovanje upućemog ministru Berošu
6. FDA – Fact sheet for Recipients – Pfizer – for 5 years and older
7. FDA – Fact sheet for Recipients – Pfizer – for 12 years and older
8. FDA – Fact sheet for Recipients – Pfizer – for 16 years and older
9. Sažetak svojstva lijeka (Comirnaty) koji je označen kao Prilog 3, koji je vrijedio do 13.prosinca 2021. godine – prije ažuriranja istog, te je stoga sada nedostupan na stranicama EMA-e.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci