HomeAktuelnoRegionTo od naprednjaka nismo očekivali

To od naprednjaka nismo očekivali

A da to ne deluje kao sprdnja i pomalo (za) jebancija u zdrav mozak.
Pobedili su na krilima priče o socijalnim kartama i zakonu o poreklu imovine.
I kada smo svi očekivali velike promene, dobili smo staro-novo činjenično stanje, netaknutu staru političku elitu, izuzev namučenog Đilasa, koji se ČEREČI al samo po medijima, kao podloga za stvaranje nove naprednjačke imperije i bogatih pojedinaca.

Tako posle pljačkaške dosovske vlasti, naprednjaci su dokazali da su savršeniji i da su prethodnici za njih bili male mace. Bajka o Aladinu i zlatnim medaljama nije takva kakvom se predstavlja. Brojke sa kojim ispiraju oči golobradom narodu malo drugačije izgledaju.
Demokrate su imale BDP 33,7 milijardi eura, Javni dug 8,8 milijardi, dok je prosečna plata iznosila 402 eura. Kod naprednjaka te brojke iznose: 34,1 – 24,5 – 374 eura.
Dakle razlika u izgubljenom standardu nadomešta se ulaganjem u infrastrukturu. Sada smo na NULI iliti početku, a narodu kada udelite mali dobročin u ionako teškom stanju postanete Veliki brat.

Tako da Aladin nije Aladin već Alibaba sa 40 razbojnika.
Naprednjaci su pasionirani ljubitelji vila na Dedinju. To je nekako posle perioda kraljevine i komunizma najupečatljivije za njih. Demokrate em posvađani, em pogubljeni, em mahom kod naprednjaka, nemaju snagu da iskontrolišu pojavu nove alfa klase.
Vučić radi i živi u vili “Bokeljka” i još nekoliko vila. O tome gde živi i šta radi BATA, to je već pitanje od 1000 $. Ana svoje porodično gnezdo svija u vili “Bor”, dok vojvodi Tomi ne pada na pamet da se iseli iz vladine rezidencije.
A i zašto bi. Za šta se borio?
Treba li podsetiti da su to trajne kategorije. Ostali naprednjaci su zasigurno dobro raspoređeni Dedinje – Beograd na vodi, a o njihovoj ugodnosti sigurno brinu batleri, baštovani, specijalni kuvari i državno obezbeđenje.
Drugi stalež čini estrada, sport, vladini privatni tajkuni, ali ne oni Đilasovi, kojima se posvećuje najveća medijska pažnja. Doček estradnih zvezda na beogradskom aerodromu, pa red direktnog prenosa iz predsednikovog života i rada, pa opet red Zadruge i tako redom.
I na kraju taj ubogi najmnogoljudniji stalež koji jedino možete videti “Sa Tamarom u akciji”, kojem jedino ostaje da se divi, uživa u brojkama, glasa i trpi coronu. Važna je zabava, pa kako se kome zalomi. Umesto pravde, ravnomerne vlasti, karte su unapred podeljene, pa i zašto bi se okretali nazad, kada imamo taj famozni Plan ’25, koji niko nije video.

Kako vam deluje ova izjava predsednika Vučića o objavi rata mafiji, ako izuzmemo da u sklopu medijskog urnisanja svog biračkog tela, mora da se pojavi povremeno na različitim mestima i odvali nešto spektakularno.
Pa da vidimo kako izgleda to kad naprednjačka stranka objavi rat protiv same sebe ???? aha ????????????????.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci