HomeAktuelnoRegionDok ne shvatite da virus znači otrovna izlučevina ...

Dok ne shvatite da virus znači otrovna izlučevina …

Dok ne shvatite da virus značI otrovna izlučevina, dok ne shvatite da nije živ I da se ne može ubiti, dok ne shvatite da se ne može prenijeti prirodnim putem nego samo kao otrov koji vam ubrizgaju vakcinom ili injekcijom… do tad ćete pustiti da vas šaka medicinskih mafijaša voza žedne preko vode.

1. Grip nije zarazna bolest jer zaraznu bolest uzrokuju živi mikroorganizmi.

2. Virus nije živi mikroorganizam nego nakupina molekula u proteinskoj ovojnici, nešto poput vreće za otpatke u kojoj se nalazi mešoviti otpad čije se poreklo ne zna.

3. To što se grip u koju spada i izmišljotina kov-id-19 pojavljuje u respiratornom obliku u vreme kad je veća vlaga u vazduhu, a crevna gripa u letnim mesecima u većoj populaciji, to ne znači da je kontagiozna, tj. da nastaje prijenosom s bolesne osobe na zdravu. Epidemiološka pojava nekog fenomena nikako ne znači njegovu zaraznost. Nema naučnih dokaza da je ono što zovu virus s-c-02 uzrok ili uzročnik kliničkog sindroma koji se ispoljava znakovima čišćenja gornjih i donjih disajnih puteva.

4. Ono što kupljena rotšildska nauka potura pod uzročnikom kliničkog sindroma gripe isto tako može biti posljedica, a ne uzrok sindroma. Virus kao mrtva nakupina svačega, nađen u sluznici dišnih puteva, po svim kriterijima može značiti samo jedno: otrovnu izlučevinu stanica disajnog sistema koje izbacuju iz sebe ono što bi im uništilo disanje i metabolizam. Budući da se mukus, sluz disajnih puteva, drži priljubljeno, slepljeno za disajne kanale, iz razloga da prema sili teže ne bi potonula prema malim disajnim kanalima, to organizam koristi mehanizam kašlja koji namiče energiju za izbaciti otpad iz disajnih kanala. U zimskim mesecima, kad je više vlage u vazduhu, disajna sluz se razredi i tad ju je najlakše izbaciti. Od tud epidemijska pojava sindroma, a ne zbog toga što je napadnut živim patogenim mikroorganizmima.

5. Povišena temperatura je odraz propadanja hiljada imunoloških stanica i bakterija koje jedu detritus, otpad i kad se nakupe previše, ugibaju oslobađajući svoje otpadne tvari koje podižu temperaturu. To povišenje temperature ubrzava protok krvi, a tim dotok kiseonika i ispiranje od toksina. Zato se na grip ne može stvoriti kolektivni imunitet, jer on nije ono za što ga smatraju, jer im tako odgovara! Od njega su napravili svinjski, ptičji, sidu…

6. Grip je neuništiv jer je prirodan način velikog sezonskog /zimskog čišćenja organizma, odnosno sistema za disanje, a leti sistema za varenje.

Ovo je moj rad i stojim iza svake reči.
Ono što oni nazivaju virusom je genetski materijal koji nijedna nauka ne uzima kao dokaz uzroka ili uzročnika.
Virusologija je stara koliko Hipokratova medicina.
Hipokrat je rabio izraz virus i u prevodu znači otrovna izlučevina, a to znači da je stvara tiјelo, a ne da ona ulazi u tijelo.
Sindrom gripe ispoljavaju češće ljudi koji su oslabljenog imuniteta iz bilo kojeg razloga, najčešće oni koji se nalaze pod hrpom lijekova. Zašto? Zato što su nakupili toliko otrova u svom tijelu da dobre bakterije i makrofagi ne mogu stići u vremenskoj jedinici izbaciti toliko toksina van.
Virusologija nikad više neće biti laž u koju su je pretvorili rotšildski laboratorijski plaćenici, među kojima ima i naših đikana.
Virusologija će postati naučna disciplina o načinu na koji se telo sezonski čisti od nakupljenih otrova.
Zapamtite dobro što sam vam rekla u ovoj zadnjoj rečenici!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci