HomeAktuelnoRegionDanas Rio Tinto sutra Kosovo

Danas Rio Tinto sutra Kosovo

Rio Tinto prljava industrija, koja donosi veliki profit ali i veliko zagađenje životne sredine, je gotova stvar.
Vučić je doneo odluku.
Samo je stvar u metodici kako se LOMI KIČMA NARODA.????
Danas za Rio Tinto, sutra za Kosovo.
Uvek se prvo polazi od toga da je za sve, pa i buduće trovanje naroda, odgovorna prethodna vlast 2012. g.
Jer kako kaže predsednik danas je bolji vazduh nego 2012, a biće još bolji od avgusta.????????????
Potom treba da poverujemo u brojke:
5 milijardi, 18 milijardi, akumulatori, Mitrovićevi leteći automobili, ali i ono najvažnije, da radnici u Riu neće imati minimalac. Dakle mamac.
Sada je spreman da se za svaku njegovu želju, izjašnjava regija, grad, selo, deset kuća, da bi se ujedno pokazao i kao patriota ali i demokrata. Samo što se validnost takvog glasanja i uzorka nikad ne može odrediti. Odrediće predsednik.
Imate li sumnje da će odustati od svoje namere. Naravno ne.
VUČIĆ PROIZVOLJNO ULAZI U OBEĆANJA ALI U ISHOD NIKAD. Naravno kada se sve lepo pripremi. Sam je priznao da svaki radni dan počinje procenama javnog mnjenja i sve prilagođava tome.
Prvo će pretorijanska garda da prikuplja sigurne glasove, platiti gde treba, a potom se sa jasnim pred rezultatom izlazi na referendum, ako baš bude tvrdo.
TO MU DOĐE NEKAKO KAO IZREŽIRANI IZBORI.
Ako bi pokazatelji bili suprotni, Vučić bi vrlo brzo zaboravio referendum, stvar preplavio drugim aferama poput hapšenja Jovičića, obećanja o glasanju se više niko ne bi ni sećao, dok bi u krajnjem slučaju Rio bagere štitila žandarmerija.

Kada smo kod “jadnog” Jovičića.
Kriv je koliko i većina naprednjačkih bosova.
Glavni je rešio da ga se reši. Odradio je svoje ali neubedljivo, a i pojavili su se BRATE novi, bolji, mladi lavovi. Kada bi se svi ti naprednjaci procesuirali poput Jovičića spala bi stranka na šaku članstva.

Zašto sve ovo povezujemo sa Kosovom❓
Zato što je Vučić neuspeo predsednik jer nije ubedio velike zemlje da odustanu od nezavisnosti, ali je ubedio njihove predsednike da jedini ima magiju koja vodi ostvarenju njihovog cilja.
Jer ruku na srce uložili su velika sredstva a nepostoji besplatna večera.
Daće oni nama Sever i Zajednicu srpskih opština, što je objektivno, a što će Vučić braniti kao svoj i najveći mogući uspeh i njegovo čuveno, ne izgubiti sve.
Da moramo to prihvatiti jer ćemo izgubiti investicije, minimalnu cenu rada, na kraju srušiće nam sve te auto puteve, koje su nam izgradili.
Sve to upotpuniće izfabrikovanim referendumom kao u Crnoj Gori, Makedoniji, kada naprednjačka masa dobije potpuno usijanje.
A usijnje je gotova stvar, jer ko ne veruje njegovim lascivnim rečima da je u njegovo vreme sve 3x, MALO JE KUME, 5x više. Da je rast dramatičan i da nas očekuju fascinantni rezultati, potkrepljeno tabelama paralelnih kratkih crtica, pa sve dužih linija rasta, do osećanja da se bori za svako selo, svakog čoveka.
A šta je sa sedamnaest hiljada građana Pocerine, njihovim naslednicima, svima nama tokom reke Drine, Save❓
Evo ja priznajem, verujem mu samo za dobro poznavanje geografije.
Tako će, kada prođe mala priča proći i velika. Kosovo će osvanuti nezavisno, za šta će biti odgovorni građani, koji će se otrezniti, tek kad prođe njegova era manipulacija.
To vam je kao sva ova euforija sa vakcinisanjem. Jedino što nisu mogli da nas ubede kako je u regiji zavladao pomor.
Oni bez vakcinacija a isto kao i mi.
E tako je to u svemu.
Podići će plate opet Bajatoviću, Jorgovanki i Danici Drašković da bi fiktivno dobio veći prosek nego u Bugarskoj.
Jer narod treba da veruje samo u brojke, NIJE VAŽNO KAKO SE ŽIVI.

Rio Tinto, ekološka bomba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci