HomeTemePsihokratijaRotšildov bal pod maskama

Rotšildov bal pod maskama

Postoji nekoliko porodica koje kontrolišu čitav svet i klanjaju se Sotoni. Jedna od njih je porodica Rotšild, koja je stvorila finansijski sistem kakav danas poznajemo i proširila ga do te mere da je počeo da upravlja ljudskim životima i to sve uz pomoć fiktivnog novca.

A ovo je njihov bal 1972.

Pozivnice napisane obrnuto, čitljive u odrazu ogledala, mrtve ribe koje leže umesto pribora za jelo, mrtve kornjače, tanjiri pokriveni krznom, hrana poslužena na lutkama, bebe lutke bez ekstremiteta…

Ako je ovo dostupno javno, zamislite tek šta je tajno.

Danas, u ovoj 2020-toj godini, dešava se to da ova i ostale porodice preko svojih sistema, čiji ogranci su uvučeni u svaku poru društva, žele da nam otmu decu za svoje bolesne potrebe. Da naprave i od njih i od nas pihtije, biorobote, hranu, zombirano društvo bez slobodne volje.

Razlog zašto čitave grupacije ljudi godinama raskrinkavaju ove bolesnike, jeste taj da se konačno probudimo i shvatimo u kakvom svetu živimo. Da shvatimo da nam nikakva vlada, nauka, zdravstvo, školstvo i sve ostalo što je u sklopu sistema ne žele dobro i neće nam pomoći! Oni žele degeneraciju i depopulaciju! I sve je i iskonstruisano tako. Da se sistematski sami porobimo, da im služimo i radujemo se vlastitom ropstvu. Shvatite to! Ne postoje teorije zavere već ZAVERA protiv čovečanstva i čovečnosti. Mi smo robovi po svim osnovama!

Nema se više vremena za spavanje! Došlo je vreme da se taj sistem ruši ako želimo da opstanemo i izgradimo život kakav zaslužujemo i kako je po Bogu! Mi smo Božija deca!

Uz slogu, ujedinjenje i čvrstu veru možemo da menjamo ovaj svet. Ako svi ustanemo i prodišemo kao jedno! Ako shvatimo da nismo mali i ništavni kako nas predstavljaju! Sve je do nas! Oni znaju ono što većina ne zna, a to je da imamo moć kreacije! Oni je nemaju i služe se nama kako bi stvarali ono što oni žele! Trpaju nam u podsvest sublimirane poruke i prediktivno nas programiraju kroz razne nacističke tehnike decenijama, jer podsvest je ta koja stvara! To je kvantna fizika i dokazala pre 100 godina! Zato je nepriznata i sabotirana!
Vavilonsko Bratstvo služi se okultizmom, sve rade ritualno! Sve čine da se nikad ne probudimo, a paradoksalno je da nas upravo to i tera na buđenje!

Nije mi namera da sejem strah i dižem paniku, već da vam ukažem na to koliko je bitno vratiti se Bogu i da uz njegovu bezuslovnu milost i ljubav udruženim snagama srušimo i prestanemo da služimo predatorima gladnih naših duša i mesa! Moramo prestati da im služimo i fizički i energetski!

Molim vas da umesto straha, mržnje, besa i ogorčenosti, počnemo da delamo iz ljubavi, empatije, pravičnosti i ljudske dužnosti prema našoj deci, našoj vrsti, našem rodu! Da ne prodajemo dušu za ono što što je upravo ova porodica stvorila!
Čisto i iskreno. Mi smo svi braća i sestre i iz istog Izvora smo nastali. Ljubav je naše oružje!

Oni nisu naš svet i vreme je da im se odupremo, da nestanu iz naše realnosti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci