HomeAktuelnoRegionNačin lečenja od trovanja bojnim otrovima I tešкim metalima

Način lečenja od trovanja bojnim otrovima I tešкim metalima

Puno ljudi se izlečilo. Bavim se lekovitim biljem. Naravno, odmah ću svima reći da ovo nije korona.
Objasniću vam o čemu je reč. Molim vas da pročitate svi jer se uklapate u simptome, pa možete pomoći bližnjima.
Bojni otrovi sarin i ricin deluju na nervni sistem. Udišu se. Njima nas zasejavaju. Кada ih udahnemo, prolaze kroz nos i usta. U njima postradaju receptori jer ih blago sprže bojni otrovi. Zato gubimo osećaj za miris i ukus. Zatim kroz disajne puteve dolaze do krvotoka.
U najčešćem broju slučajeva, sarin reaguje na kičmu( jer reaguje na centralni nervni sistem), sledeće na šta se spušta to su creva. Tu izaziva dijreju( proliv), jer su creva ta koja reaguju na nervne iritacije.

Drugi simptom, najčešći koji se isto pripisuje koroni, jeste upala pluća. Šta je to u stvari?
Iz aviona nam ispuštaju tanke paučinaste silikonske niti. One se tope. Кada nam uđu u disajne puteve, spuste se na alveole u plućima. Tu se zalepe kao lepak. Na prvom snimku pluća, dok još imamo samo kašljucanje, ništa se ne može snimiti. Na drugom, posle možda tri dana, snime se ti silikoni kao bele fleke. Tek šesti, sedmi dan se na snimcima pojavljuju i crne fleke na tim mestima. Zašto? Tek tada se mogu primetiti nalepljene bakterije na silikon na alveolama, ili na drugom delu pluća, zavisi gde se spustilo.
Zato često imamo upalu pluća od navodne korone, a nemamo temperaturu, sve do šestog, sedmog dana, dok se ne zalepe bakterije.
Кada se skupe, a najčešće se skupe uticaji i silikonskih vlati, i bojnih otrova, onda se dešava zgrušavanje krvi. Zašto?
Zato što krv ostaje bez kiseonika, ne oksigenuje se hemoglobin, i krv se zgušnjava i zgrudnjava. Takođe se zgrušnjava i zbog bakterija koje se nakupe.
Onda se javlja osećaj otežanog disanja i ” cigla” na grudima. Ovde sama pluća ne mogu zbog silikonskih vlati da apsorbuju kiseonik, s toga ne snabdevaju krv, i ostajemo bez kiseonika.
Кrvni sudovi ostaju bez kiseonika, znači i organi, među njima i pluća koja se muče, kao i srce koje se muči zbog zgrušane krvi. Zato imamo loše snabdevanje u ekstremitetima, osećaj težine i zamaranje i slabu pokretljivost.

Ukoliko ne krenete sa lečenjem koje ću navesti na vreme, završićete u bolnici na kiseoniku i sa ubadanjem igle u stomak za razređivanje krvi.
Znači, kao prvo, treba shvatiti da je reč o izmišljenoj koroni, i da smo u biološkom kao i psihološkom ratu.
Način lečenja je sledeći i vrlo uspešan:
Da bismo odlepili onaj lepak od silikona u plućima, potrebno je od prvog dana, kada počne kašljucanje da se inhaliramo toplim inhalacijama ( provrimo vodu u koju ćemo staviti kamilicu( jer se ponaša opuštajuće na alveole kao pumpica)), bosiljak, žalfiju. Dakle, tople inhalacije minimum ujutru i uveče po 20 min. Piti ujutru i preko dana( uveče ne) sirupe koje nađete za iskašljavanje, da potpomognu izbacivanje silikona. Znači- samo tople inhalacije mogu odlepiti silikon.
Drugo- obavazan aspirin bajerov od 500 mg. Barem uveče, zavisno od temperature. On ima acetil salicilnu kiselinu i razgrađuje zgrušanu krv. Tako omogućuje da krv može da veže kiseonik, i da snabde tako sve vitalne organe kiseonikom. Znači, nijedan drugi antipiretik osim aspirina.
Treće- ukoliko imate temperaturu, hemomicin ili neki dr.antibiotik koji je za disajne puteve. Ako je od 500 mg.piti jedan dnevno. Jer je prisustvo temperature u ovom slučaju zbog bakterija.( Što će pokazati CRP).

Zatim, naravno, lek za želudac, jer je sve ovo jako i probiotik dva sata posle antibiotika.
Ukoliko se pojavi jako nadražajno kašljanje, obloge na grudi od ugrejanog kantarionovog ulja.( Кrpicu u ugrejano ulje, pa na grudi. Preko kesu, peškir, jorgan). Minimum pola sata.
Piti čejeve, barem tri puta dnevno i ber dve limunade. Jer puno tečnosti omogućava ispiranje otrova i lakše iskašljavanje.

Ukoliko ste u teškom stanju, da toliko teško dišete, i da imate osećaj tereta na grudima, onda i ujutru i uveče aspirin od 500 mg. Znači, ne paracetamol, brufen u dr. Samo aspirin!
Onda kad krene da deluje aspirin, posle sat vremena u krevet, pokrijte se dobro i preznojavanje i presvlačenje.
Čajevi će pomoći preznojavanju.
Ukoliko ste imali proliv možete dodati orosal da se nadoknade elektroliti i smanji malaksalost i ojača rad vitalnih organa.

Znači, ključ:
– aspirin bajer od 500
– tople inhalacije,
– antibiotik ukoliko ima temperature,
– preznojavanja
Puno tečnosti.
Pitajte ako treba dodatno pojašnjenje.

Naravno: vitamin C, vitamin B, cink, čajevi od trava koje dižu imunitet, đumbir, šta god, dodatno je od pomoći.
Naravno. Uzmite u obzir, ja sam samo laik za medicinu, ali sa stoprocentnim rezultatima kod prijatelja i rođaka u ovom lečenju.
Spasli smo i jednu baku iz Smedereva od 80 god.po koju ni hitna nije htela da dođe, a bila je u jako teškom stanju sa temperaturom, malim šlogom, iskašljavala brdo belog šlajma, padala, gubila se, srčani bolesnik i dijabetičar. Pomogli smo mi i pre svih Bog i istina.
Tek kad je ozdravila primili je i rekli da je odlično lečena. Snimak je pokazao završetak “upale pluća”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci