HomeAktuelnoRegionMigranti skupljaju priloge za lečenje naše dece, a uzimaju pare iz budžeta...

Migranti skupljaju priloge za lečenje naše dece, a uzimaju pare iz budžeta Srbije!

Državljani Pakistana, Bangladeša država Bliskog istoka i Afrike koji se nalaze u prihvatnim centrima u Somboru, Kikindi, Krnjači i Obrenovcu, počeli su da prikupljaju novac za lečenje obolele dece iz Srbije, istovremeno radi se o pojedincima koje izdržava Republika Srbija, plaća im hranu, grejanje i smeštaj jer navodno nemaju novac da sebe izdržavaju. Ovakav potez brojni kritičari su okarakterisali kao jeftinu propagandu, jer upravo ti migranti koji ne beže od rata koštaju budžet Srbije u milionima (8.8 miliona donirao ministar Đorđević), pa zato nema novca za lečenje dece.

Nova vest koja je izašla u javnost, rekao bih blagi užas, organizacije i televizije hvale trenutno ljude koji “pomažu našoj deci” humanitarnim prilogom za teško obolelu decu dok se sve iste te organizacije fininasiraju direktno iz budžeta Republike Srbije, država Srbija je već donirala novac “migrantima” koji su proterani iz svojih država sa dugogodišnjih robija da ne bi bili na teret državi, ali zato država Srbija kada je reč o našoj deci kojoj je potrebna pomoć ona nema novca da se ona leče na državnom budžetu.

Zakon koji je šest puta odbijen u narodnoj Skupstini Republike Srbije je verovali ili ne, “deca koja ne mogu adekvatno da se lece u Srbiji da se lece o državnom budžetu u inostranstvu”. Rekao bih da se ovaj zakon odbija iz samo jednog razloga a to je zbog toga što firme kao što su (vip,mts,telenor) neće imati veći profit pa i sama Srbija tačnije određeni političari u vrhu države.

Tako da ovo hvalisanje je potpuno prkošenje svakom Srbinu i Svakom detetu koje se leči sms porukama, umesto da se prekinu finansiranja svih ovih organizacija iz budžeta i taj novac se prebaci za budžet teško obolele dece jer svakako služe samo za širenje mržnje prema svom narodu.

Ukoliko stvarno žele pomoći migrantima neka im pomoć obezbede u njihovim državama ali tek onda kada obezbede svu potrebno pomoć građanima Srbije (niko ne voli tuđu zemlju više od svoje) ni jedna nacija ne sme biti iznad bilo kojeg Srbina za Republiku Srbiju.

A što se tiče televizija i humanitarnog rada, umesto da svako dete ima mesto da ljudi pomognu oni u prvi plan postavljaju “migrante” sramotno je šta se radi a još je veća sramota što mi ćutimo dok nam Srbiju otuđiše nepismeni, bezbožnici i druga bagra

Previous article
Next article

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci