HomeTemeSatiraSlinoterapija protiv Kurovida

Slinoterapija protiv Kurovida

S obzirom na narastajući problem i sve više napetu situaciju u vezi sa Kuronom virusom, naučnici iz celog sveta ubrzano rade na otkrivanju leka za ovu opaku bolest koja je čak usmrtila i starog Smita od 98 godina iz Kolorado Stingsa severno od Dukite.
Kako saznajemo od neimenovanog izvora, naučnik iz oblasti 52,2 koji je želeo da ostane anoniman, došao je do epohalnog saznanja i otkrića drevne tehnike koja je skrivana od očiju javnosti vekovima. Zapravo, radi se o tome, kako kaže naučnik, da protiv Kurona virusa se najbolje pokazala tehnika dubokog čišćenja nosnica. Kako ovaj eminentni stručnjak tvrdi, u te svrhe najbolje se pokazao kažiprst desne ili leve ruke, po volji pacijenta da bude ili ukoliko je prst zadebljao i nije adekvatnog promera za nosnicu, može da posluži i mali prst. Da bi ova tehnika lečenja do kraja imala efekta, a ta opaka bolest se zaustavila, ne samo da je poželjno, nego je i zlatno pravilo, da se isčačkani sekret i slina iz nosa nakon vađenja odloži na dlan ili diskretno stavi između tri prsta i fino utrlja dok se ne stvori konzistentna kugličasta masa. Masa se kasnije odlaže isključivo u usta, a može i iza kreveta, ispod tepiha, pored vitrine ili regala, čime se postiže potpuni efekat lečenja i blagostanje pacijenta.
Pripadnici naroda Banana Lenda sa oduševljenjem su dočekali ovu vest, jer je to kod njih uobičajen ritual koji se prenosi sa kolena na koleno. Struka je takođe oduševljena i sa zadovoljstvom upražnjava tehniku svakodnevno.

Next article

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci