HomeTemeSatiraNije meduza, al' se vidi guza

Nije meduza, al’ se vidi guza

Da li smo pre nešto više od godinu dana mogli da pretpostavimo da će ovako veštački izazvana “kurona” kriza udariti na mikroekonomiju u tolikoj meri? Nismo. Nije se moglo naslutiti ni u bajci. Osim mikro privrede, pre svega porodičnih preduzeća i poljoprivrednih gazdinstava, ova pošast se primila i u redove naše elite i u najviše intelektualne krugove sa Mega Densa. Kriza hara svetom, sve se zatvara i ograničava, ali Skupština i Vlada rade kao dragstor, pa stoga i čudi što se kriza i tamo zametnula. Očigledno da su finansije ove ekonomski jake zemlja, usled neravnopravne raspodele novčanih sredstava dovele poslanike i članove Vlade u loš finansijski položaj. U prilog tome govori i činjenica da članovi Vlade hodaju iscepane odeće i bez donjeg veša.

Ali zli jezici pak su otišli i korak dalje i izneli jako uvredljive komentare na račun siromašnih članova Vlade, ističući da su to izolovani slučajevi kojima se odeća silom prilika pocepala u obližnjem toaletu, a gaće “same spale”.

Da li je u pitanju neimaština ili nešto drugo, svakako je u drugom planu jer je gola stražnjica u prvom.
S tim u vezi, apeluje se na Šapinu fondaciju da otvori novi portal za SMS broj kako bi se ovim unesrećenim ljudima pomoglo, jer jel’te zima je, valja se obući. Takođe na narednim parlamentarnim izborima, svakako bi umesto slogana “za našu decu”, prikladniji bio slogan “za naše gaće”, čime bi se ispoštovali prioriteti društva i u budućnosti predupredili ovakvi degutantni događaji, mili samo za oko muške populacije tinejdžerskog uzrasta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci