HomeTemeSatiraRijaliti zatvor

Rijaliti zatvor

Grupa mladih intelektualaca na čelu sa vrsnim pravnicima, rešila je da se obračuna sa političarima tajkunima, sa tim pijavicama društva koji su se ogrešili o sistem, a koje korumpirani sudovi i tužilaštva ne mogu da privedu licu pravde.
Tu se zapravo radi o sledećem.
U nekoliko centralnih zatvora širom zemlje koji su rezervisani za najteža krivična dela bio bi organizovan rijaliti, po uzoru na neke već postojeće sa direktnim prenosom na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, a čiji bi učesnici bili političari.
Princip ulaska, kažnjavanja i nagrađivanja bi bio sličan već postojećoj šemi iz rijalitija, sa tom razlikom što ne bi postojala mogućnost izlaska iz zatvora. Narod bi mogao da glasa putem SMS poruka i direktno da prati preko TV ekrana sva zbivanja u rijaliti zatvoru. Putem SMS-a bi se u zatvor ubacivali jednom nedeljno i novi političari.
Oni političari koji dobro vladaju i ispunjavaju sve obaveze imali bi priliku i da dobiju starletu, dok bi oni drugi neposlušni za propise iza zatvorskih rešetaka išli na bičevanje od strane domino dama i saginjanje po sapun. Ukoliko ste mislili da je saginjanje po sapun najteža kazna za učesnike rijalitija, grdno ste se prevarili. Izvršioce najtežih krivičnih dela kao što su, iznošenje novca iz zemlje, učestvovanje ili podrška u krađi beba, prisiljavanje na vakcinisanje i nošenje maski koje ne štite od virusa… čekala bi kazna koja se zove “tri vruća momka”, gde bi kažnjeni tajkun-političar u društvu 3 aktivna muškarca bio u narednih 5 sati praktično njihova devojka, saznaje naš istraživač saradnik…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci