HomeRaskrinkavanjePatriJote su ponovo odlučili da provozaju narod, ali sad malo žešće

PatriJote su ponovo odlučili da provozaju narod, ali sad malo žešće

Sada kada nam glad, medicinski totalitarizam, ekonomska kriza, zaprašivanje, depopulacija kucaju na vrata PatriJote se ujedinjeno svakim atomom energije bave Pederima i Pederbalom.

Ponovo kreće ispumpavanje energije već napaćenog naroda …Lažna Opozicija iliti ANTIGLOBALISTI SRBIJE su uredno najavili protest za 17. SEPTEMBAR tačnije za 3 meseca, protiv održavanja Pederbala, za koji marljivo skupljaju potpise u svim mogućim mestima sa srceparajućim videoklipovima stiteći tradicionalne vrednosti. U toj pozorišnoj predstavi učestvuju mnogobrojna udruženja i pokreti (Antiglobalisti, Dveri, Narodne Patrole, Lekari i roditelji za nauku i etiku, Pravo na Izbor, Nestorović, Alek Račić, Vladimir Čičarevi, Ana Pejić, Balkan Info, Rijaliti Mario, Smrdin Info i ostali “rodoljubi”)!!!

Ali ovaj protest će biti drugačiji od svih prethodnih. Ovaj neće biti ni održan.

Naime zbog antikorona mera koje se već izokola najavljuju u medijima , protest i Pederbal koji su u najavi se neće ni održati. Naravno Lažna Opozicija će taj “uspeh” prepisati sebi, zbog ogromnog broja prikupljenih potpisa i uspešnoj peticiji.

Naivni i izigrani narod će pomisliti da su spasitelji (PatriJotski Blok) uspeli da se izbore sa zlim sistemom.

Postavlja se pitanje zbog čega se marljivo skupljaju potpisi širom Srbije?

Pogotovo kad potpise pokuplja kontrolisana opozicija iliti Antiglobalisti koji su krenuli u celu priču mimo politike i bez prebijenog dinara, u međuvremenu su se slizali sa političarima, a neki od njih su i dobili funkciju u političkoj partiji Dveri, “otplatili” svoje dugove prema državi, a sad kako vidimo iz priloženog profesionalno su organizovani a i dobro su opremljeni reklamnim i marketinškim materijalima.

Potpisi koje pokuplja ova kontraverzna grupica će verovatno biti upotrebljeni u svrhe koje potpisnicima nisu ni na kraj pameti jer mogućnost zloupotrebe je ogromna. Znajući ko kontroliše opoziciju mozemo samo pretpostaviti da je Av veoma kreativan u upotrebi potpisa koje će mu njegovi (PatriJotski Blok) poslušnici dostaviti.

Hvala bogu da PatriJote kad nisu ujedinjene najćešće pljuju jedni druge, tako se saznalo od “Dosta je Bilo” da je “Živim za Srbiju” dobijala glasače od Vučića, takođe je izašlo u javnost preko Ane Pejić da je Nestorović tako sakupio glasače za pokret Dveri.

… bravo PatriJote vaši preci se okreću u grobovima!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci