HomeTemeSatiraNiko do SUP-a zbog mladoga SUPA

Niko do SUP-a zbog mladoga SUPA

Mili bože čuda neviđenog.
Žeki Mitrovski i dalje piša po sirotinji. Video grof Ružičasti od Koksa da u Bananalandu možeš ubiti devojčicu pa čak i ljubavnicu sa sve majkom i nikom ništa. Pa se odlučio grof od Koksa posle napornog rada malo provozati, što bi se reklo da raširi krila. Šmrknu dve tri lajne pa sede u svoj kelikopter, isti onaj iz kog ispada tkzv. kelikopter-money što je onomad pominjao Kinez Čić Vu.

Piči Žeki piči, samom sebi ni na šta ne liči, pravo do Uvca. No, puče ga flash I pomisli da je u onoj igrici gde se ubijaju kokoške (chicken invaders). Zaleteo se baja i pobi par mladunaca onako u fazonu, može mi se. Izvadi telefon, malo selfi, malo video, malo viski malo ko kako lako pa objavi na mrežu. Kad je došao malo sebi (koliko je to moguće) primeti da je pobio mladunce nedužnih Supova. Odmahnuo je rukom i počeo da pevuši pesmicu:

Žeki video Supa,
Kelikopterom ga lupa,
Sve iznad Uvca,
Nek ide do k…. !

Sve gore navedeno je stiglo do službe SNS (Služba Nestalih Supova) iz Savamale, koja je odmah uklonila dokaze o slučaju.

Služba je čak odmah naredila nekoj Biblijskoj nemani Levijantan, koja je zadužena za zaštitu životinja da to sve potvrdi.

Do sledećeg javljanja iz kogpita:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci