HomeAktuelnoGlobalnoTrump Vs. Vučić

Trump Vs. Vučić

Nije pitanje Trampove jačine, nego naše slabosti. Naš je problem što smo poslali nestručne ljude sa sumnjivim moralom, diplomama i poreklom. Tramp vrlo dobro zna ko su oni i šta rade. Dato nam je do znanja da više ne prolazi “sedenje na četiri stolice”. Sporazumom je zaustavljena ekspanzija Kine na ovim prostorima.

Ukida se instaliranje štetne 5G mreže čiji je proizvođač Kina. Pitanje Gazivoda je takođe bitno jer do sada je bila u vlasništvu Klintonove administracije. Budimo svesni da Tramp preuzima sve poslove Klintona i zaustavlja negativnu kampanju Amerike na teritoriji Kosova.
Trgovina decom i organima cveta na Kosovu kao i u Srbiji. Pitanje o bebama se polako otvara i pomoć Amerike na čelu sa Trampom samo nam može dobro doći. Nama je bitno da shvatimo da smo našim nemarom došli u ovu situaciju. Svaka vlast u Srbiji nosi odgovornost u pitanju Kosova.
Ono što je Tramp učinio tek će se videti. U razgovoru koji je vodio sa Vučićem je ukazao na sve malverzacije i kriminalna delovanja klana Vučić. Zato je i potpisano u interesu Amerike, a ne kao do sad u interesu Nemačke.

Potreba Nemačke za Kosovom i Albanijom traje koliko i njena potreba za toplim morem. Trampova borba sa dubokom državom je očigledna i sa ovim sporazumom je nanet udarac Sorošovim plaćenicima na ovom prostoru. Tramp neće da prlja ruke sa Vučićem nego ga pušta niz vodu i daje ga u nemilost Vučićevim drugarima iz kluba “milijarda”.
Vučić je član grupe koja je satanistička i koja je u rukama Kabale. Šta drugo očekivati od čoveka koji lobira Klintonovu administraciju 2016 godine i hvali se svojim političkim nosom.

E pa sad je i zvanično dobio po istom tom nosu da čak nije imao pravo postavljanja pitanja. Može on ovde da zamajava narod putem lažnih medija od RTSa, Pinka, Happy-a do N1 koja i dalje lobira protiv Trampa. Može on da laže o famoznim tačkama koje je navodno odbio, o nebitnim poklonima koje dobija svaki turista, sve se videlo kao i čin potpisivanja i razgovor sa Trampom koji je bio islednički.

Grenel ga je provalio i prestao je da daje demante na njegove gluposti jer ima preča posla. Ovim činom potpisivanja je na human način data prilika Srpskom narodu da ustane i obori korumpirani sistem za razliku od Klintona koji je to uradio nehumanim bombardovanjem Srbije. Palestina je posebna priča i treba je ispratiti ali je dobro došla predizbornoj kampanji u Americi i doneće puno glasova u korist Republikanaca.

Mi moramo biti svesni šire slike svega ovoga, kao i borbe koja se vodi protiv Jevreja Sefarda. Velike su razlike između Sefarda i Aškeneza, a o njima će biti reči koja će objasniti zašto je Kušner Trampov zet. U međuvremenu istražujte i spremite se za isušivanje močvare na ovim prostorima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci