HomeTemeNaukaElektrokultura

Elektrokultura

Elektrokultura je drevna praksa povećanja prinosa korišćenjem određenih materijala za „žetvu“ zemljine atmosferske energije. Ova tehnika je nekoliko puta „vaskrsala“, ali je verovatno isto toliko puta zataškavana. Uveo ga je još 1749. Abbe Nolett, zatim 1920-ih Justin Christofleau i 1940-ih Viktor Schauberger. Radi se o korišćenju energije koja je uvek prisutna i svuda oko nas, a poznata je i kao Či, Prana, Životna sila ili Etar.

Prilikom korišćenja elektrokulture nema potrebe za upotrebom pesticida ili đubriva i to je primarni razlog zašto su ove informacije tako skrivene. Sve što vam treba je sunce, oblaci, kiša, azot iz vazduha i sposobnost da iskoristite atmosfersku energiju.

Ove atmosferske antene mogu biti napravljene od materijala kao što su drvo, bakar, cink i mesing. Kada dodate ove atmosferske antene u svoju baštu, zemljište ili farmu, one će povećati vaše prinose, boriti se protiv mraza i prekomerne toplote, smanjiti navodnjavanje, smanjiti štetočine i povećati magnetizam vašeg zemljišta što će dugoročno dovesti do više hranljivih materija.

Skinite besplatnu PDF knjigu od pisca Justina Christofleau – Elektrokultura na engleskom jeziku pisana 1920 godine

Predavanje na engleskom jeziku:

 

Istraživanje Magnetic field effects on plant growth,development,and evolution od Massimo E. Maffei skinite ODAVDE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popularni članci