Naslovna Aktuelno Patriotizam Nema predaje KOSOVA I METOHIJE

Nema predaje KOSOVA I METOHIJE

 

Vrlo često u poslednje vreme sada sve češće i češće čujemo kako ćemo da imamo ponovo rat u Srbiji ako se ne dogovorimo sa Šiptarima oko podele Kosova i Metohije. To je čak i direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djuric izjavio prošle nedelje u jednim dnevnim novinama. Uopšte nam nije jasno kako neko sebi može da dozvoli da izjavi ovako nešto.

Gledano kroz istoriju Srbi su jedan vrlo hrabar narod. Rata se nisu plašili i u svakom su učestvovali. Razlika je medju ljudima i istorijskim podacima ali znali smo da pobedimo.

Kosovo i Metohiju smo jednom izgubili. Krv se prolila. I iz zaveta kneza Lazara ostalo da Kosovo i Metohiju nikada ne damo.

Srpsko življe je godinama proterivano, mučeno i ubijano na NASOJ zemlji. Kosovski boj se desio 1389 godine na Vidovdan a Albanija je nastala 1912 godine. Kako je moguće da Albanci (Šiptari) imaju pravo na nešto što je naše čak i u saznaju da su kao država nastali posle više od 500 godina od samog Kosovskog boja? Koja Evropa i koji Svet pokušava godinama da tim šiptarskim migrantima daju našu zemlju? Šiptari na KIM su pre ne znam koliko godina bili migranti iz Albanije.

Da se razumemo, ma šta vi ljudi radili ma šta pokušavali Kosovo i Metohija su sastavni deo Republike Srbije i dok i jedan Srbin diše tako će da ostane.

A Srpskom državnom vrhu možemo samo da poručimo da ma šta radili i ma šta potpisali u tim Briselima i Vašingtonima u Srbiju nek se ne vracaju. Mi ništa priznati nećemo i dok je zadnje kapi krvi u nama borićemo se!

“Srbija nije šaka pirinča da je pozoba svaka vrana koju donese vetar”

Prethodni tekstSlinoterapija protiv Kurovida
Sledeći tekstMara i Kurona

ZAPRATITE NAS

98,108FanovaLajkuj
847PratilacaZaprati
90PratilacaZaprati

Popularni članci

kategorije